lørdag den 31. maj 2014

Synes måske lige at vise at jeg har mange farver på paletten og billedet her er ligeledes fra starten med min malerkarierre. Billedes har str. 30x30 cm. Det skal da lige nævnes, at de fleste at mine malerier har haft flere liv - ment på den måde, at der sagtens kan være mange lag og af det kan stadig ses.
Dette billede er et at mine første billeder, som har været lagt væk og taget frem igen - OG fået tilsat lidt ekstra farve. Billedet måler 60x60 cm

Og så vil jeg da lige sige, at jeg er utrolig glad for den opmærksomhed mine billeder har haft. Det var lidt af en overvindelse at lægge mine billeder ud på bloggen.
Jeg kan også lige fortælle, at jeg har læst mig til hvordan man opretter en blog - og anbefaler varmt Julia Lahme(hende fra badehotellerne) som har skrevet "BLOG-bogen" Din hands-on guide til blogging. Du kan låne bogen på biblioteket - hvis du ikke vil eje den. Godt skrevet og nem at følge - synes jeg.


fredag den 30. maj 2014

 
Billedet er 100x100 cm/4 cm dybt. Og det var et MEGET stort lærred at stå foran. Uden at vide "hvor skal vi hen du". Det er et billede, som jeg startede på et kursus hos Bettina Holst - et utroligt spændende og lærerigt kursus. Sjovt var at jeg startede med mine sædvanlige yndlingsfarver, - turkise, limegrøn og orange - men endte ud i nogle andre bl.a. lyserød. En farve som jeg bestemt ikke før havde brugt - men som vandt ved nærme bekendtskab :-)

 
Efter at have studeret on-line kurser fik jeg mod på et weekendkursus hos Bettina Holst. Hendes billeder er jeg helt vild med. Billedet er 60 x 60 cm/4 dybt
 
 
 

SÅDAN STARTEDE DET

 

For ca. 3½ år siden lavede jeg et stunt ned af trappen på min arbejdsplads - Nakskov Lokalpoliti, som desværre endte med et åbent ankelbrud på højre fod og en forstuvet venstre fod.
Som I sikkert kan regne ud, så fik jeg masser af tid - hjemme, for udover den vigtige træning, ja så kunne jeg hygge med at se TV eller læse gode bøger. Og selvfølgelig få besøg af venner.
Det var så her, at jeg fik den ide - AT JEG KUNNE DA BEGYNDE AT MALE BILLEDER. Når jeg nu havde så megen tid.
Jeg havde allerede næsten alle materialerne - pensler, maling, lærreder - godt nok købt i Netto, men OK til at starte med.
Så surfede jeg rundt på nettet og fandt nogle gode malerier, som JEG kunne li´. Og forsøgte så at male noget der lignede det jeg havde fundet.
Men det var SLET ikke let - og da slet ikke set i lyset af, at jeg IKKE i hele mit liv har vist kreative evner indenfor dette virke.
Men det var sjovt og jeg kunne sådan helt fordybe mig - og surfede igen rundt på nettet, hvor jeg fandt on-line malerkurser. Og det var da en god start - særlig når jeg ikke var så mobil.

Så de første billeder, der blev til var huse og damer. Se nedenfor hvilke billeder, der kom ud af min hånd.


Str. 60 x 80 cm