fredag den 13. juni 2014

Dette blev til "En lille fjer på"

Ja så blev dette maleri færdigt - i sidste uge. Og så er der puslet med "indholdet" - på den sjove og svære måde. For det er svært, synes jeg, at se hvor meget eller hvor lidt maleriet kan tåle at få lagt på, af de små streger og krummelurer. Maleriet er 30 x 30 cm og hedder "En lille fjer på".
Og så bøvler jeg lidt med bloggen, hvor malerier jeg tidligere har up-loadet - ikke kan ses, her i skrivende stund. Og jeg ved ikke hvad jeg umiddelbart kan gøre - nå men jeg må læse videre ;-) og håbe jeg kan finde fejlen.

torsdag den 12. juni 2014

"Udsigten til en dejlig dag" er navnet ;-)

Se dette billede hænger i vores soveværelse. Og hver morgen når jeg slår øjnene op, ser jeg disse varme farver, gul, orange og blå eller omskrevet til sol og himmel.  Det er et maleri som er 60 x 60 cm og 4 cm dybt. Maleriet skal hedde "Udsigten til en dejlig dag". Men men maleriet kan da heldigvis også hænges andre steder end i soveværelset.

onsdag den 11. juni 2014

Det var kattens ;-)


Tilbage til de blålige og turkise farver, blandet med gult og rosa. Og så fik maleriet et navn "Det var kattens", som er str. 80 x 60 cm.

tirsdag den 10. juni 2014

Maleri med lyseblå, rosa og orange. Og sorte elementer

Her er igen et maleri hvor der er lagt glanspapir på, og arbejdet i flere lag. Maleriet er str. 30 x 30 cm

mandag den 9. juni 2014

Igen et billede hvor glanspapir indgår og uden den turkis farve ;-)


Dette billede er str. 30 x 30 cm - og jeg synes jeg kan se en ugle i billedet: Kan du også se uglen? Eller noget andet. Faktisk mangler jeg en titel til alle mine billeder. Har du nogen forslag? - så kom meget gerne med forslag. Skriv til mig eller benyt mulighed for kommentar nedenfor.

søndag den 8. juni 2014

Så skulle jeg prøve med blå farver.

Ja jeg måtte jo ud i det - de blå farver. Farver jeg ikke rigtig har arbejdet med. Jo turkis og en smule lyseblå har ramt mine malerier, men blå blå blå nej. Så nu skulle det prøves på et str. 50 x 50 cm og 4 cm dybt. Og der blev arbejdet med blå farve, som enten blev lysnet med hvid eller mørknet med sort - og så lige lidt lime. Det grønne og lyserøde som skimtes, er fra tidligere. Som billedet står her på bloggen nu - er billedet IKKE færdigt, der mangler en sammenhæng. Det skal jeg så lige have på plads.