lørdag den 7. juni 2014

Limegrøn, turkis og gråt er hovedfarver i dette billede.


Dette billede minder en del om billedet fra i går - men dog mest farverne - og er større nemlig -  60 x 80 cm. Igen er der brug glanspapir, som er med til at opnå det gennemsigtige look. Det er jo sjovt hvis men kan se andet bag farver og materialer, end det der ligger lige for.

torsdag den 5. juni 2014

Billede med nyt medie - glanspapir


Dette billede er 50 x 50 cm og 4 cm dybt. I dette billede prøver jeg med et nyt medie - nemlig glanspapir. Det var en teknik som jeg lærte hos Bettina Holst. Bl.a. kunne glanspapiret bruges til at føre farver sammen, og skabet et glasagtig altså gennemsigtig look. Sjov at arbejde med.

tirsdag den 3. juni 2014

Stadig abstrakt og i turkise og grønlige farver og fik navnet "En tur i det grønne"

Jeg glæder mig til hver dag  at up-loade et af mine billeder. Dette er str. 40 x 40 cm og 4 cm dyb. Det er i grønlige farver. Jeg startede med at benytte billige akrylfarver, men er nu på dette tidspunkt i min malerkarriere blev mere kræsen med valget af akrylfarver.
Maleriet har jeg idag 14.06.14 sat til salg på Kate Hansen gruppe "Billedkunst til salg"

Nu viser jeg noget helt andet - og i andre farver - 30 x 30 cm

Dette billede er ca. 1½ år gammelt. Det er str. 30 x 30 cm..  Har været "modig" og benytter den lyserøde i svage toner sammen med orange. Det kan i virkeligheden godt bruges og er "ikke så ringe endda" - når billedet ses i virkeligheden. Det et et skift i min stil, som har været udfordrende for mig.


mandag den 2. juni 2014

Igen et af mine ældre malerier. Huse - 50 x 50 cm/4 cm dybt

Disse huse er et produkt af en e-bog jeg købte on-line af  Charlotte Eland. Hun havde forslag til at bygge et maleri helt anderledes op - i hvert fald på en anden måde end jeg var vant til. Det var en sjov og anden tilgang til maleriet - noget jeg nogen gange gør brug af i dag. Det er jo præsis det, der er det sjove - at lære og udvikle sig. Det blev til en del billeder med huse i forskellige farver. Men mange af billederne er genbrugt til nye og andre motiver. Og er det sker ofte - at et billede må "lade livet" for noget andet. Men det er en del af processen - og intet malerstrøg er forgæves. For det ligger måske bare langt nede eller inde  på maleriet og kan lige netop anes. Dette billede er 50 x 50 cm.

søndag den 1. juni 2014


Damer damer damer - 60 x 60 cm

I
Her er igen nogle af mine mange "begynderdamer" - og det er lidt sjovt for jeg fik lavet en del af disse billeder i begyndelsen af min malerperiode. Det handlede sikker mest om, at det var det "letteste" for mig netop på dette tidspunkt.  I princippet kune det billede godt trænge til lidt ekstra farve - måske - kom gerne med et bud. Str. 30 x 30 cm