lørdag den 5. juli 2014

"Hvad er der i tragten" str. 30 x 30 cm



Dette maleri har masser af lag akrylmaling og endte op i de turkise nuancer. Når jeg lige ser maleriet har, ser der ikke ud til at være en sammenhæng - men med tusser og blyantstreger kommer maleriet  mere til sin ret i virkeligheden.

fredag den 4. juli 2014

"Hvor gemmer nissen sig" str. 50 x 50 cm/4 cm dyb.

Nu er jeg fremme ved ved nutiden :-) ."Hvor gemmer nissen sig" er et akrylmaleri med glade farver. Hvis du ser nissen, så er den altså ikke rød, men det behøver nisser heller ikke at være. Maleriet er blevet til ud fra principper jeg lærte på et kursus hos Trine Panum Kjeldsen. Jeg kan kun anbefale at deltage i kurser - det er en supergod måde at blive inspireret på. Jeg valgte Trine Panum Kjeldsen ud fra hendes malerier - som jeg er fuldstændig vilde med. 

onsdag den 2. juli 2014

60 x 80 cm, 4 cm dyb, - nr. 2

Dette blev så det endelige resultat. Et maleri der er knap så bombastisk, som det du så i går.  Jeg er ikke i tvivl om at dette resultat passer mig bedst. Men samtidig kan du også se, hvorledes et maleri kan ændre udseende.

60 x 80 cm, 4 cm dyb - nr. 1

.
Dette maleri er der blevet arbejdet med i nogen tid. Og jeg er aldrig blevet rigtig tilfreds resultatet.Sådan er det mange gange med et maleri. Maleriet bliver sat sådan lidt på "stand by". Men så en dag blev næsten hele molevitten malet over - med nogle få undtagelser. I morgen vil du se det endelige resultat, - og det er faktisk de samme farver jeg benytter i begge malerier. Nr. to blev dog uden tvivl - det bedste. Efter min mening - men det mangler et navn.

mandag den 30. juni 2014

60 x 60 cm, 4 cm dyb.

Dette maleri blev til efter et kursus hos Bettina Holst. Hos Bettina starter med mange tynde tynde lag, først sort, så tørring, så hvid, - dette gentages flere gange. Når denne proces er overstået, går jeg igang med farver, igen i tynde tynde lag. Dette blev så produktet af en sådan proces.

"Happy girls" str. 60 x 60 cm

Dette maleri er et par år gammelt. Der er lavet en bund på mange lag akrylfarver, der er brugt serviet og tusser. Og stencils til sommerfuglene. 

søndag den 29. juni 2014

"Skæve damer" 50 x 50 cm, 4 cm dyb.

Damer, damer og atter damer. Disse er også på mange lag akrylbund, med serviet, stencils og tusser. Og så med rød som den dominerende farve.